Så er årets julekalender i gang

Folk der kender mig ved, at jeg nu i flere år har lavet en julekalender med 24 daglige låger, som til dels også lejlighedsvis taler om mad. Titlen på den blog er Julekalenderen for alle, og du kan med fordel følge med, hvis du gerne vil have lidt glædelig inspiration her op til jul.

Uanset hvilken ret I vælger juleaften, så håber jeg i hvert fald, at nogle af de opskrifter jeg har delt ovre på julekalenderen kan være til inspiration for jer. Juletiden er hyggetid for alle, og med de rette forberedelser kan det faktisk blive en rigtig god måned UDEN stress og jag, så jeg vil varmt anbefale dig at tage et kig på denne julekalender.

Husk også, at du altid er velkommen til at komme med kommentarer både derovre samt her på bloggen, så kom bare i gang. 🙂

Rigtig god julemåned til alle bloggens læsere. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *