En pizzasandwich kan opgraderes

Billede af en pizzasandwich
En pizzasandwich, som vi alle kender den

De fleste kender nok pizzasandwichen. Pizzadejen der formes som en halvcirkel, og kastes i stenovnen hos den lokale kebabpusher med kebab, kylling, skinke eller hvad du nu har bestilt. Når denne er bagt, smides der iceberg (eller oftere kinakål!), et par agurkestykker og et par skiver tomat ind med noget dressing.

Det kan såmænd smage ganske udmærket…

Der er dog en meget god variant, som du bør prøve næste gang du tager en pizzasandwich med hjem. Du kan bede din kebabmand putte lidt rå løg ind ovenpå salaten. Det giver lige nøjagtig det bid man godt kan savne i en meget mild blanding.

Lad det være sagt med det samme. Der er nogle pizzariaer, som har en bedre kebab end andre. Det bør du værdsætte, for kebab er ikke bare kebab.

Her i Kalundborg har Tony’s Pizzaria den suverænt bedste kebab, og da de ligger nede ved havnen, så er det helt klart favoritleverandøren… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *