Kylling i cola

Man tror det næppe, men kylling i cola smager ganske fænomenalt. En af grundopskrifterne for singlen, der skal invitere sine forældre på besøg for første gang, og ikke endnu har opnået de store kulinariske erfaringer.

Men udover at være nemt at lave, så kan det også tilpasses som man lyster. I stedet for ketchup bruger jeg gerne kartonerne med flåede tomater og enten chili eller hvidløg direkte i de flåede tomater. Varianten fås f.eks. hos Føtex, og jeg kan godt lide, at saucen får en smule paprika også.

Du kan selv smage dig frem, og uanset om du vælger Harboes billige cola eller en af mærkevarerne, så er det ikke colaen der i sig selv er interessant. Den er med fordi den skaber en sødme og fugtighed, der holder kyllingebrystet frisk og saftigt under tilberedningen.

Rigtig god fornøjelse herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *