Nyt år nye muligheder

Velkommen til det nye år, 2017. Jeg håber I alle er kommet godt ind i det nye år, og vinteren giver jo sine muligheder for fornyet fokus på ernæring. Ikke kun fordi det måske er tid til at smide nogle kilo efter julen, men også fordi vi har mere tid til at lege med nye ingredienser når vi opholder os mere indendørs i den kolde tid.

Der er meget stor forskel på hvordan vi foretrækker at arbejde i et køkken. Jeg vil påstå, at det også er præcis sådan det skal være. Det er forskelligt hvad vi alle er vant til, og derfor vil fornyelse indeholde mange vinkler.

For min egen del har det at kombinere krydderier på nye måder været min helt store passion, ganske som jeg viste da jeg skrev om karrylasagnen i løbet af 2016. Det var sjovt at prøve, og det lærte mig, at man skal turde se tingene fra et nyt perspektiv, hvis man gerne vil have succes i et køkken.

Det bliver ikke så pokkers nyt, hvis vi alle sammen lever efter devisen fra 90 års fødselsdagen, “same procedure as last year, Miss Sophie”, vel? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *