Vær kreativ!

Uanset hvad du gør i et køkken, så er mit bedste råd, at være kreativ. Du kan aldrig gå galt i byen, hvis du eksperimenterer med smage. Selv de mest traditionelle retter kan præges i nye retninger, og det er altid super sjovt at lege med nye smagsnuancer i et køkken.

Ja, jeg kender godt indvendingerne. Den stegte flæsk med persillesovs må der ikke røres ved, og det er alt sammen helt ok. Hvis du har det sådan, så læs videre på en anden artikel,  🙂

Jeg vil nemlig ikke genere nogen med mine tanker, men ganske som jeg for nylig eksperimenterede med karrylasagne, så har jeg mange gange leget med nye kombinationer på rigtig mange områder. Rykket ved typiske grøntsager som tilbehør, og hvem siger ikke man kunne spise frikadeller KUN med rosenkål, eller lave frikadellerne af kyllingekød.

Jeg er lidt nysgerrig I dette årets sidste måned: hvad har du, kære læser, eksperimenteret med I køkkenet? Dine kommentarer er velkomne. Det tjener alt sammen til inspiration I dette projekt jeg er i gang med.

Rigtig god julemåned til alle. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *