At have styr på de grundlæggende elementer

Al god mad starter med gode basale evner i et køkken. Hvorfor ikke lære af en af de dygtigste? Her tænker jeg naturligvis på den britiske mesterkok, Gordon Ramsay…

Som faste læsere vil vide er jeg tilhænger, af at vi alle giver de ting, vi lærer, vores eget twist. Det har jeg gjort lige siden jeg lærte at lave morens spaghetti. Jeg fintunede den efter egen smag, og den har udviklet sig gennem hele livet til stor glæde for de fleste, som har smagt den efterfølgende. 🙂

Jeg vil i denne artikel gerne dele en video fra Gordon Ramsay med 5 grundlæggende tricks til de gode evner i et køkken:

 

Da han også har lavet en video med gode ting til denne vinterperiode vi er i netop nu, synes jeg også den fortjente at komme med:

 

Rigtig god fornøjelse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *