Samsø rødbeder

Vi kender alle Samsø kartofler, men jeg fortrød bestemt ikke da jeg forleden købte Samsø rødbeder i den lokale Føtex her i Kalundborg. Det er nogle meget smagfulde rødbeder i forhold til f.eks. Beauvais version af disse.

Det er altid spændende at prøve nye ting, og jeg tænker også, at vi udvikler os mere rent kulinarisk, hvis vi prøver nye ting. Vi har ofte en tendens til at købe de samme varer, når vi køber ind til den daglige husholdning.

Som du sikkert allerede har gættet, vil jeg gerne slå et slag for, at du skal prøve nye ting. Prøv nye asier, prøv nye agurker. Lav dine egne syltede agurker. Hvis du bare en gang eller to i løbet af en uge prøver nye ting, vil du opdage, at det pludselig bliver en sport at udfordre dig selv, og pludselig finder du nye og sjove ting, du ellers aldrig ville have opdaget.

Hvilke nye ting har særligt inspireret dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *